Klubin jäsenet

Jari Suuronen
Teppo Väisänen
Sami Suuronen
Kari Suuronen

Klubin perustaminen ja perhokalastus

Perustajajäsenet Jari Suuronen, Teppo Väisänen ja etäperustajajäsen Sami Suuronen ovat päättäneet vakain mielin ja aikomuksin perustaa perhoklubin 6.5.2000. Kerhon nimi on TEASE AND RELEASE FLY FISHING CLUB. Kerhon nimi kuvaa huippunsa vietyä kalastusurheilua, jossa jopa koukut on jätetty pois perhosta. Näin ollen härnäämme kaloja, niitä vahingoittamatta. Vapautus osa nimessämme kuvaa sitä hetkeä, kun kala/kalat vapautetaan muovisesta kuljetuspussistaan veden sinen syleilyyn. Logo esittää toimintaamme parhaimmillaan, eli kalastaja rauhallisen kosken ääressä riuhtomassa perhoaan irti puusta saman aikaisesti lohien iloisesti pinnalla pärskähdellessä.
TARFFC-Klubin kantavana päämääränä on tehdä ikimuistoisia kalastusreissuja pääpainon ollessa kylmissä juomissa ja erinomaisissa ruokaelämyksissä. Tarkoitus on parantaa jäsenistön perhonsidontataitoja ja kehittää virvelin heittotaitoja. Klubi-illoissa kokoonnumme kalaan Lohilahden Lodgelle. Lohilahden Lodge on varattu vain klubilaisten käyttöön. Lisäksi tiedotamme jäsenistöämme kalastuskohteista, laatimalla raportin ja arvostelun jokaisesta käymästämme kohteesta.
Selvitämme mahdollisuutta vuokrata Tenojoki viikoksi klubimme käyttöön. Varasuunnitelmana on lentää Ylä-Lapin tiettömille erämaille kalaan.Klubin säännöt tarkentuvat, kun koko jäsenistö on seuraavan kerran kokonaisuudessaan klubi-illassa. Jäsenmaksu n. 3400 mk/vuosi.